Marketing

Je in anderen verdiepen, klantbehoeftes ontdekken en daar vervolgens met waardevolle oplossingen op inspelen. Volgens Maemo de basis voor het succesvol vermarkten van producten en diensten. We beschikken over meer dan 30 jaar ervaring in marketing. Voor zowel multinationals als MKB-bedrijven.

Maemo helpt bedrijven om MOGELIJKHEDEN in de MARKT optimaal te benutten. Marketing speelt daarbij vanzelfsprekend een voorname rol. Je wilt immers een verbinding realiseren tussen jouw product en/of dienst en jouw doelgroep. Maar hoe doe je dat? Hoe onderscheid je je bijvoorbeeld van je concurrenten? Op wie ga je je richten en hoe positioneer je jouw product of dienst? En via welke kanalen?

Maemo is thuis in alle aspecten van marketing en verkoop. Zo beschikken we over diverse specialisten die in elk deelgebied kunnen worden ingezet. Van productontwikkelaars tot conceptmakers en van PR-professionals tot copywriters en artdirectors.  Ze staan je terzijde op onder meer het gebied van communicatiecampagnes, logo- en huisstijlontwikkeling, het bouwen van websites en search engine optimalisation (SEO).

Starters en innovatieve ondernemingen hebben de keuze uit verschillende starterspakketten (huisstijl, briefpapier en visitekaartjes, website en inrichting sociale media) tegen vaste lage tarieven.

Meer weten over marketing door Maemo? Neem dan gerust contact met ons op.

Lees meer