De Markt

De markt is, simpel gezegd, een plek waar vraag en aanbod samenkomen. Een afgebakend gebied waar (tussen)handelaren, distributeurs en producenten verkopen en waar consumenten zich oriënteren en producten en diensten kopen. De markt is continu in beweging. Steeds weer dienen zich nieuwe MOGELIJKHEDEN aan.

Je kunt het zo gek niet bedenken of de markt zoekt het. Hoe afwijkend, merkwaardig of bijzonder de vraag ook lijkt. Alleen moet je die klantbehoefte wel eerst ontdekken en verklaren. En juist daarin schuilt de kracht van Maemo. Noem het fingerspitzengefühl, gecombineerd met een scherp oog voor actuele en toekomstige marktontwikkelingen.  

Turquoise ananassen, blauwe sinaasappelen, specialistische onderdelen of producten? Zodra een vraag zich voordoet, wordt die razendsnel door Maemo opgemerkt en voorgelegd aan klanten en relaties. Is een gewenst product niet voorhanden? Dan stellen we alles in het werk om het te (laten) ontwikkelen. En andersom natuurlijk. Als wij in de markt een product gevonden hebben, onderzoeken we met onze opdrachtgever de MOGELIJKHEDEN.

Lees meer